Login

Samenaankopen

SOM maakt een verschil

Socialprofitondernemingen moeten steeds efficiënter omgaan met de beperkte middelen.  SOM ambieert om haar leden te ondersteunen in het sociaal ondernemerschap.   Zo onderzochten we de mogelijkheden om het aankoopbeleid nog meer resultaatgericht te maken.  

Dit resulteerde in een exclusief partnership met N-PAC (Non Profit Advies Centrale), waarbj de SOM-leden een uitgebreid gamma samenaankoopdossiers wordt aangeboden, die de meest courante uitgaven inzake producten en dienstverlening dekt.  Zo kan ieder volgens eigen nood nagaan welke de belangrijkste voordelen zijn en zo zijn schaarse middelen verder optimaliseren.

Op het samenaankoopportaal van N-PAC vind je het actuele overzicht van deze dossiers. Je kan via deze weg het aanbod in detail bekijken, extra informatie vragen aan aankoopspecialisten van N-PAC, inschrijven, bestelinfo terugvinden, opvolgen in welke dossiers je organisatie reeds is ingeschreven en zo veel meer.

Nog geen toegang?
Als lid van SOM en directie/verantwoordelijke van je organisatie vraag je vrijblijvend op www.adviescentrale.be een persoonlijke account aan.

De belangrijkste voordelen zijn:

  • Betere voorwaarden (prijs / kwaliteit / service) gerealiseerd via de grotere schaal, alsook een grotere druk op de leverancier om een goede uitvoering te waarborgen.  
  • Je hoeft geen (verplichte) overheidsopdracht in de markt te zetten waardoor jezelf de workload, kennis en risico niet draagt.
  • De procedure laat toe dat je eigen wensen en verwachtingen naar voor kan brengen, die mogelijk meegenomen worden.
  • Via deze interactie en gebundelde kennis, ondersteund door professionele aankopers van N-PAC krijg je een professioneel en juridisch correct contract.

Benieuwd welke voordelen ook jij kan genieten? Kijk dan zeker op www.adviescentrale.be