Login

Focus op inclusie

Een sociaal ondernemer wil resultaat en bereikt dat voor en door mensen. Hij wil talent in huis, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of seksuele voorkeur. Maar hoe trek je iedereen in bad? Hoe houd je rekening met verschillen? Breng inclusie tot in de vele kamers van je organisatie en kom naar 'Focus op Inclusie', op 27 februari in Mechelen. Burgemeester Bart Somers krijgt er het laatste woord.

Die dag leiden we directie en HR langs vele aspecten van een inclusiebeleid, langsheen verschillende sessies. Hoe houd je rekening met verschillen op organisatieniveau, hoe kun je discriminatie in de kiem smoren en kansen geven aan iedereen? Hoe zorg je voor eerlijke rekrutering en selectie? Hoe benut je de verscheidenheid in je team en wat bij spanningen en conflicten tussen mensen met uiteenlopende opvattingen?

Je kunt je op dit ruime event ook laten inspireren door experten en goede praktijken die hun ervaringen met je delen. Maak ook kennis met het aanbod van federaties en partners aan opleidingen en events over inclusie en diversiteit.

We lichten ook de inclusieprojecten Ieder Talent Telt en Talentoscoop van het Europees Sociaal Fonds toe, waarin Verso werkgevers ondersteunt.

Hier vind je het volledige programma.

Schrijf snel in voor dit uitgebreide programma op www.hrwijs.be/focus-op-inclusie