Login

SOM en samenaankopen

SOM en N-PAC bundelen de krachten: 

Samenaankoop en aankoop ondersteuning voor de brede social profit! De belangen van de sociale sectoren verdedigen en het sociaal ondernemerschap stimuleren.

Socialprofitondernemingen moeten nog meer efficiënt omgaan met de steeds beperktere middelen, zeker in deze tijden van besparingen. Eén manier om die schaarsere middelen nog beter te benutten is het realiseren van schaalvoordelen door samen aan te kopen.  

In een wederzijds exclusief partnership met Non-Profit Advies Centrale, die hun aankoopexpertise en praktische kennis van overheidsopdrachten ter beschikking stelt van de SOM-leden, wil SOM vanuit de ambitie om haar leden te ondersteunen in hun sociaal ondernemerschap, voorzieningen stimuleren om hun aankoopbeleid te innoveren. Mede op basis hiervan werd er beslist deze service zonder meerkost aan te bieden aan de leden. De samenwerking is gestart in 2015 en resulteerde in diverse dossiers. 

Vanuit zijn pluralistische visie, besliste SOM ook alle organisaties actief in de social profit te laten deelnemen aan de samenaankoopdossiers. Indien je hier graag meer over weet kan je steeds mailen naar samenaankopen@som.be.

Ingelogde leden zien steeds het actuele overzicht via de knop SOM VOORDELEN bovenaan onder het logo..