Login

Beste,
 
Ondanks de bijzonder corona-tijd, hebben we samen met andere koepels en het ondersteuningsnetwerk Mentes een nieuwe actie rond de dag, of beter, WEEK van de kinderbegeleider op touw gezet.

In de week van maandag 12 tot en met zondag 18 oktober 2020 zetten we graag alle kinderbegeleiders opnieuw in de bloemetjes. Je leest het goed, dit jaar doen we dit door een ‘week van de kinderbegeleider’ te organiseren. Op deze manier smelten de ‘week van de buitenschoolse opvang’ en de ‘dag van de kinderbegeleider’ samen in één initiatief waarbij er niet één dag maar een ganse week leuke activiteiten kunnen plaatsvinden.

De keuze is dit jaar gevallen op het thema ‘Beestig bedankt’.  In tijden van Corona kan onze waardering naar de sector en specifiek naar de kinderbegeleiders niet groot genoeg zijn.

Ze verdienen onze oprechte dank en je kan iedere kinderbegeleider ook dit jaar weer verrassen met een van onze complimentenkaartjes, een poster of ....? Meer info vind je in deze nota.

De deelnemende opvanginitiatieven ontvangen zoals steeds een inspiratiemap heel wat ideeën aangereikt om samen met de kinderen, ouders en begeleiding een week lang hun eigen opvang in de kijker te zetten. 

2020 Poster Week van de kinderbegeleider